Telephelyünkön és tüzeléstechnikai bemutatótermünkben a megújuló energia alapú - fapellet, brikett, apríték - legkorszerűbb fűtési megoldásokat, és újrahasznosított alapanyagból - egyéb felhasználásra alkalmatlan fűrészpor - készült tüzelőanyagokat - fapellet, fabrikett, faapríték - tekinthetik meg az érdeklődők. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére minden kérdésben, ami a környezetbarát és kimagasló teljesítményű - apríték, pellet, brikett - fűtési rendszerekkel - pellet kazán, apríték kazán, faelgázosító kazán, pellet kályha, pellet kandalló - és a napenergiával történő fűtési rendszerekkel, illetve a pellet, brikett- és aprítékkal történő fűtéssel kapcsolatos.

 

Újdonság: pellet- és aprítékfűtéses rendszerek mellett most napelemes és napkollektoros rendszerek teljes körű kiépítését is megrendelheti cégünktől - kedvezményes áron !!!

 

Pellet, brikett, apríték

A Jákófa Kft. a környezettudatosság jegyében 2012-től fapellet és fabrikett gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. A fapellet és fabrikett jó minőségű, egyéb felhasználásra alkalmatlan tiszta fűrészporból, nagy nyomáson préselt, újrahasznosított tüzelőanyag. A fapellet és a brikett jobb égési tulajdonságokkal  rendelkezik mint a légszáraz fa, vagy a barnaszén, ráadásul a fosszilis energiahordozókkal ellentétben a pellet és a brikett környezetbarát is. Az általunk gyártott fapellet és fabrikett alapanyaga 100 %-ban tiszta fa, adalék- és kötőanyag mentes. Kedvezményes pellet, brikett árlista ITT !
 

Megújuló hőszolgáltatás

Cégünk több Európai Uniós pályázatot is elnyert, amelyek lehetővé tették, hogy fűrészüzemünk telephelyén pellet- és brikettüzemet építsünk, és pelletet és brikettet gyártsunk, illetve 2011 augusztusától egy országszerte referenciaértékű 1,5 MW pelletfűtéses hőközpontot gazdaságosan és környezetkímélő módon működtessünk, fapelletből előállított megújuló energia alapú hőt szolgáltatva. A fapelletről és fabrikettről a Mi a fapellet, és Mi a fabrikett oldalainkon talál több információt, a pelletfűtéses hőszolgáltatásról az Energiaszolgáltatás, és Referencia oldalalainkon olvashat bővebben!

 

 

  • Image 1 Caption
  • Image 2 Caption
  • Image 3 Caption

 

 

 

 

Kiemelt partnereink

 

Fapellet, fabrikett érdekel:

Spam-szűrés: 2+3=?
Az Ön email címe:
Tárgy:
Üzenet:

Pellet brikett apríték iránt érdeklődők

Oldalainkat 2 vendég böngészi

By  PLAVEB
Compu-Kit tárhely

Újdonság!!! Napelemes és napkollektoros rendszerek teljeskörű kiépítése:

- hálózatba visszatápláló rendszerek - erőmű léptékű és kis méretű rendszerek - sziget üzemű rendszerek - egyedi napelemek - ablakba integrált napelem - tetőbe integrált napelem - árnyékolás technika. Bővebb információk: +36 30 3631174
Kiemelt partnerünk: